La Festa de l'Esport Vigatà premiarà els millors esportistes de l'any 2015

La gala es farà divendres a l'Atlàntida

Redacció Osona.com
17 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:04h
La Festa de l’Esport Vigatà se celebrarà el proper divendres, 19 de febrer, a la Sala Ramon Montanyà de l’Atlàntida de Vic. L’acte es farà a les 8 del vespre i estarà presidit per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i pel regidor d’Esports, Josep M. Roca. Es comptarà amb representació de totes les entitats esportives de la ciutat.

En el marc de la gala, es premiaran els millors esportistes vigatans del 2015. En total, hi ha 11 categories de nominats: millor equip absolut masculí, millor equip absolut masculí, millor equip promoció, millor special olympic, millor esportista veterà, millor esportista promoció masculí, millor esportista promoció masculí, millor tècnic, millor esportista femení, millor esportista masculí i millor esportista absolut.
 
Per a la proclamació des millors esportistes de Vic s’ha creat un jurat de 14 persones, format per representants polítics de la Junta de l’Institut Municipal d’Esports, representants dels mitjans de comunicació locals, representants de les entitats esportives de Vic i de l’Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.
 
Per altra banda també s’homenatjarà als esportistes vigatans campions de Catalunya o que han fet podis en campionats d’Espanya l’any 2015, així com també als equips que hagin estat campions de les seves categories. Al mateix temps, es donaran els cinquens premis d’Activitat Física, Innovació i Societat Ciutat de Vic 2016, promoguts per la UVic-UCC i la Penya Barcelonista Plana de Vic.
 
Arxivat a