El Carnaval de Balenyà es fa una mica més gran

La rua, amb moltes colles de pobles del voltant, tindrà més de mil participants

Toni Carrasco
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 15:37h
El Carnaval de Balenyà
El Carnaval de Balenyà | Josep M. Oliver

Carnaval dels Hostalets de Balenyà. Foto: Josep M. Oliver


El XIV Carnaval de Balenyà començarà aquest divendres al matí, 12 de febrer, amb la rua infantil de les escoles Joan XXIII i els nens més grans de l'escola bressol El Roc Petit.

El dissabte al matí es farà el tradicional concurs d'aparadors de les botigues del poble i a la tarda, a dos quarts de 7, tindrà lloc el pregó, a càrrec del  president comarcal de la Creu Roja i veí del municipi, Carles López. Tot seguit, des de davant del pavelló, sortirà la gran rua.

El Carnaval de Balenyà s’ha consolidat i ha tornat a créixer encara una mica més. Enguany s’arribarà a la més que important xifra de 31 colles inscrites, provinents de Tona, Balenya, Centelles i Aiguafreda, i amb més de mil participants confirmats, segons l’organització.

Destacar que es comptarà amb una forta participació de les millors colles de Centelles, que es van poder veure el dissabte 30 de gener a Centelles, i el 6 de febrer a Torelló. Estan confirmades Purgatori Parade (Massa dimonis per ser àngels), l'Esplai Cent Teies (Poppinsplai), els Amics i Parents (Aigua a Mart!!!!), els D'aquí D'allà i de més enllà (L'espera ens ha momifi.cat), els Epoitaitaie (Cucut, aquestes són  hores?) i els Mims Tramboliks, entre d'altres.

La rua s'acabarà al pavelló, on tot seguit hi haurà el sopar amb entrepans de botifarra, ball de carnaval i entrega de premis. Està previst que hi hagin premis per a les millors colles grans i petites i també per a les disfresses individuals.
 

Més informació i cartell del Carnaval de Balenyà

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Balenyà

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona

Arxivat a