El Carnaval de Taradell reunirà 16 colles i més de 600 persones disfressades

El pregoner serà en Peyu

Toni Carrasco
10 de febrer del 2016
Actualitzat el 12 de febrer a les 17:42h
El Carnaval de Taradell
El Carnaval de Taradell | Joan Parera

L'humorista Peyu. Foto: Ràdio Taradell.
 

L'osonenc Peyu serà enguany el pregoner del Carnaval de Taradell, que se celebrarà aquest dissabte, 13 de febrer. El popular humorista serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la rua i a la disbauxa cap a les 7 del vespre a la plaça de l'Atlàntida, on començarà després l'esperat Carnaval. A més, en Peyu formarà part del jurat per escollir les carrosses guanyadores, juntament amb personalitats de Taradell i responsables d'altres Carnavals, com el de Terra Endins.

Actualment, en Peyu col·labora als programes de ràdio "Versió RAC1" de Toni Clapes i al "Fricandó matiner" de RAC 105, com també és el responsable de l'espai "Ole tu" de l'APM de TV3. Al teatre triomfa amb els espectacles Show APM i iTime.

D'aquesta manera en Peyu agafa relleu a l'humorista Pep Plaza, al periodista Quim Morales, la jove actriu de Pa Negre, Marina Comas, o al popular periodista Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos, que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l'organització de la festa.

Al Carnaval hi participaran 16 colles i unes sis-centes persones disfrassades. El recorregut de la rua començarà després del discurs d'en Peyu i continuarà per la carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-Rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. Finalment la rua acabarà al mateix punt de sortida. 

Com els últims anys, les millors carrosses i comparses es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400 euros, el segon amb 300 euros i el tercer premi amb 100 euros en vals a gastar als establiments de l'Agrupació de Botiguers de Taradell. El premi a la millor comparsa serà de 100 euros.

El repartiment de premis es portarà a terme al Centre de Can Costa sobre les deu de la nit i tot seguit començarà el Ball a la Carpa. Hi hauran premis per a les tres primers carrosses i a la millor comparsa. El jurat estarà format, a més d'en Peyu, per la tècnica de Cultura de Taradell, Berta Vaqué, i tres representants dels carnavals de Sitges, Torelló i Centelles.
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Taradell

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona  

 

Carnaval de Taradell. Foto: Joan Parera. 

Arxivat a