La Fira de la Candelera arriba a Perafita

Els cavalls i els rucs, grans protagonistes d'un extens programa d'activitats

Redacció Osona.com
05 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:31h
Fira de la Candelera
Fira de la Candelera | J. Parera
Passant dels Tres Tombs a la Fira de la Candelera de Perafita. Foto: Joan Parera

Perafita celebra aquest cap de setmana les seves Festes i Fires de la Candelera i la Festa del Cavall del Lluçanès, que apleguen gent de tota la comarca i també d’altres llocs de Catalunya. L’edició d’enguany compta amb diversos actes culturals que completen la festa.

Aquest divendres, 5 de febrer, el grup de teatre Tona'78 Talia animarà la festa amb la representació de Freda, gairebé glaçada. L’obra es podrà veure a les 10 del vespre al pavelló municipal.

Pel que fa al dissabte, hi haurà el concert i el ball de la Candelera, enguany a càrrec de l'orquestra Ray-ban, un espectacle de màgia i el tradicional sopar popular, entre d'altres propostes. De bon matí, es farà la concentració i ruta amb cavalls del Lluçanès.

 
El diumenge, es podrà visitar la fira de productes agroalimentaris del Lluçanès. Després de l'esmorzar dels traginers, a dos quarts de 12, el tradicional passant-cercavila recorrerà els carrers del poble. A la tarda es faran les curses de cavalls i de rucs. El programa es completarà  amb sardanes.
 

Programa d'actes

Recull de galeries de fotos de la festa de la Candelera de Perafita

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis a Osona