L'Obra Social «la Caixa» aporta 100.000 euros a VICCC 2016

L’entitat esdevé el principal patrocinador de l’esdeveniment

Redacció Osona.com
03 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:16h

Anna Erra i Jaume Masana, signant el conveni. Foto: Ajuntament de Vic


L’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Vic han signat un conveni  de col·laboració amb motiu de Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016. L’entitat bancària aportarà 100.000 euros a l’efeméride, amb l’objectiu d’afavorir i promoure el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural, artístic i social que organitza el consistori vigatà, esdevenint així el col·laborador principal.

L’acord l’han formalitzat alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. Erra ha posat de relleu que “aquest acord és fruit d’un gran esforç per buscar finançament privat a la iniciativa i d’aquesta manera el projecte pot arribar a ser més ambiciós”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha agraït la bona entesa i comprensió per part de l’entitat bancària de poder segellar aquest acord que aposta per la cultura i “poder mostrar arreu la nostra capacitat de lideratge com a ciutat”.

Per la seva banda, Masana ha exposat que “l’acord és fruit del compromís de CaixaBank amb la ciutat de Vic i la comarca d’Osona”. L’entitat –ha afegit- se suma així a un esdeveniment que, “a més de la seva dimensió social i cultural, serà motor de dinamització econòmica per al territori”.

La signatura del conveni significa, un fort impuls per a la ciutat, que afronta aquesta capitalitat cultural catalana amb la finalitat de mostrar, explicar i difondre la cultura en un sentit global i universal, des d’un marc nacional, amb voluntat internacional i amb perspectiva de futur. Per aquest motiu la programació que s’ha pensat per a tot l’any dóna cabuda als diferents àmbits culturals i a totes les expressions artístiques, disciplines, estils i gèneres (fotografia, pintura, escultura, disseny, cinema, literatura, arts escèniques, popular, festiva i tradicional).
Arxivat a