La fira Casar-se a Osona es consolida com a punt de trobada del sector

Unes sis-centes parelles visiten el certamen | Les passarel·les de moda, els tastets gastronòmics, els concursos i els sortejos tenen una gran acollida

La passarel·la de moda, amb una núvia
La passarel·la de moda, amb una núvia | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
01 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:23h

La fira Casar-se a Osona, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Vic, ha aplegat unes sis-centes parelles de nuvis censats, a part d’un gran nombre de visitants, unes xifres molt semblants a l’any anterior. D’aquesta manera, el certamen es consolida com a punt de trobada anual del sector.

“Els visitants ens han fet constar que han trobat una gran quantitat d’ofertes, totes elles de molta qualitat”, explica Eva Prat, gerent de Diverta, l’empresa organitzadora. “I els expositors també han sortit satisfets, perquè han tingut un públic molt específic”, afegeix Prat, que ja està pensant en la cinquena edició de l’any que ve.

La fira ha tingut 86 expositors, amb tot tipus d’ofertes vinculades als casaments. Així, els visitants han pogut trobar estands amb agències de viatges, hotels, restaurants, música en directe, joies o fotografia, entre d’altres possibilitats.

El certamen ha arribat carregada de propostes de tot tipus. Les que han tingut una millor acollida, com cada any, han estat les passarel·les de moda, de les quals se n’han fet quatre sessions. També els tastets gastronòmics, i els concursos i els sortejos, que han incitat la participació dels visitants, segons Prat.

El certamen va obrir les portes el divendres de manera exclusiva per als professionals del ram. Aquest dia, hi van haver xerrades i col·loquis on es van tractar temes diversos, com les xarxes socials o el futur del sector.

El certamen ha estat notícia també per la polèmica sobre el cartell, que un col·lectiu feminista (Adona’t Vic)  i Capgirem Vic, a l’oposició de l’Ajuntament, han qualificat de sexista.
 

Programació de Casar-se a Osona

Recull de galeries de fotos de la fira Casar-se a Osona

 

La fira Casar-se a Osona. Foto: Josep M. Costa

Arxivat a