ERC Torelló renova l'executiva liderada per David Ramon

La candidatura, escollida per unanimitat

Redacció Osona.com
01 de febrer del 2016
Actualitzat el 02 de febrer a les 17:12h

La nova executiva d'ERC Torelló. Foto: ERC Torelló


La secció local d’ERC Torelló - Vall del Ges va celebrar divendres, 29 de gener, una assemblea per renovar l’executiva. L’acte, que va tenir lloc a la Cooperativa de Torelló es va realitzar un any després de la renovació anterior, degut a la modificació dels estatuts del partit a nivell nacional.

La candidatura de David Ramon es va aprovar amb el suport de tota la militància present. Ramon va destacar els resultats obtinguts d’ERC i Junts per Torelló en les passades eleccions municipals com “agredolços, els millors de sempre i per 4 vots seguim amb els mateixos regidors” i va definir l’executiva entrant de continuista.

També va comentar que els principals objectius són potenciar la secció local per eixamplar mes el partit a nivell de militància, la comunicació, així com aconseguir l’alcaldia el 2019.

La nova executiva està encapçalada per David Ramon a la presidència, seguida de Lluís Sabatés a la vicepresidència i acció política municipal. Pel que fa a les secretaries, David Tanyà s’encarregarà de la d’Organització; Montse Tort, la de Finances; Marc Tienda, la d’Imatge i Comunicació; i Xènia Pasqual, la de la Dona.

Jordi Casals continuarà com a portaveu del grup municipal. Pel que fa a Ramon Paret, serà vocal de Sant Pere de Torelló, i Lau Mas representarà les JERC Vall del Ges.
Arxivat a