Una fuita d'aigua provoca el caos als voltants de l'estació de busos de Vic

Ara fa uns mesos, ja es va rebentar una tuberia en un punt molt proper

Alguns carrers han quedat inundats
Alguns carrers han quedat inundats | Anastàsia Klimkovich
Redacció Osona.com
01 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:09h

Una fuita en una canonada d’aigua ha provocat un gran caos de trànsit aquest matí a Vic, als carrers del voltant de la plaça Mil·lenari i l’estació d’autobusos. La canonada s’ha rebentat a l'alçada del número 34 de la Ronda Camprodon, a prop del col·legi Pare Coll, a les 08:41 hores, a aixecat la vorera i l’aigua, en gran quantitat, ha baixat i inundat un dels carrils de circulació en direcció de la plaça Mil·lenari, que s’ha hagut de tallar al trànsit de vehicles. L’aigua també ha dificultat el trànsit a la plaça i als carrers Pare Gallissà, Bisbe Morgades i de Gurb. En aquest darrer carrer l’aigua ha entrat a l’interior d’alguna botiga, sense que es tingui coneixement que hagi provocat danys greus.

Es dóna la circumstància que a la mateixa Ronda Camprodon, amb només uns vint metres de diferència, ja va tenir lloc una avaria semblant, ara només fa uns mesos.

Cap a les 9:05 hores, Aigües Vic ha tallat provisionalment el subministrament d’aigua en la zona afectada i a les 9:30 hores la circulació ja s’ha restablert amb tota normalitat, segons informa la Guàrdia Urbana. Aigües Vic assegura que el servei d'aigua estarà normalitzat en unes hores.
 

L'aigua ha entrat en algunes de les botigues de la zona. Foto: Anastàsia Klimkovich
 

La plaça del Mil·lenari, des del balcó d'un veí. Foto: Carme Domper

 

La fuita d'aigua d'una tuberia ha provocat molts problemes de trànsit. Foto: Anastàsia Klimkovich



 
Arxivat a