Rodalies amplia el servei pel Carnaval de Torelló

Renfe oferirà 2.100 places més per al cap de setmana del 6 i 7 de febrer

Nació Digital
28 de gener del 2016
Actualitzat a les 14:13h

Un tren sortint de l'estació de Vic. Foto: Adrià Costa


Renfe oferirà més de 45.000 places addicionals als trens de Rodalies amb motiu de les festes de Carnaval. Els principals reforços es concentraran a la línia R2 sud i la majoria correspondran als serveis que enllacen Barcelona amb Sitges. Durant els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de febrer es posaran en servei 38 trens especials en doble composició.

Pel que fa al Carnaval de Terra Endins de Torelló, un any més, Renfe també reforçarà de manera especial la comarca d’Osona, amb 2.100 places durant el cap de setmana del 6 i 7 de febrer. A més, Rodalies de Catalunya ha programat la circulació d’un tren especial amb sortida de Torelló a les 7:00 hores i amb destinació Vic a les 7:13 hores  per a la tornada a primera hora del matí de diumenge.  Aquest tren des de Vic continuarà el seu recorregut habitual fins a L’Hospitalet.

El dispositiu de seguretat corresponent al servei de reforç finalitzarà el dimecres 10 de febrer al migdia i compta amb la participació dels Mossos d’Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis en els que s’espera un major moviment de viatgers. Per a  més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41, l'app de Rodalies i al web www.rodaliesdecatalunya.cat.
 

Més informació, des del web del Carnaval de Terra Endins

Dossier del Carnaval de Terra Endins (PDF)

Recull de fotos del Carnaval de Terra Endins

Recull de fotos del Carnaval a Osona

Arxivat a