La UVic-UCC dóna la benvinguda als 89 alumnes d'Erasmus

Aquest trimestre, arriben a la universitat joves d'una vintena de països

Redacció Osona.com
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:20h

Acollida als alumnes d'Erasmus a Vic Foto: UVic-UCC.
 

Cada trimestre la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya rep estudiants estrangers que escullen la ciutat de Vic per realitzar els seus estudis, a través d'Erasmus. El passat 22 de gener, va tenir lloc la recepció oficial, a la Sala Coll i Bardolet de l'edifici del Sucre, als 89 alumnes internacionals inscrits en aquest programa.

Els alumnes provenen de països tan variats com Alemanya, Andorra, Argentina, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Croàcia, Corea, Estat espanyol (estudiants Sicue), Estats Units, Finlàndia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Suècia i Turquia. L'acte va comptar amb la presència del regidor d'Educació, Àlvar Solà.

Una vegada finalitzada la recepció oficial es va presentar als alumnes el programa d'actes de Vic Capital de la Cultura Catalana, i se'ls va oferir una visita turística per la ciutat. Seguidament, van anar al VicJove, per conèixer de primera mà l'espai adreçat als joves de la ciutat així com les activitats programades per aquest mes i serveis que s'hi ofereixen. També van poder conèixer l'oferta turística comarcal.
Arxivat a