Cinc intoxicats per la mala combustió d'una caldera de gas en un pis de Vic

Els afectats, dos menors i tres adults, han estat traslladades a l'Hospital Universitari | El sinistre podria haver acabat en tragèdia

Vehicles de Bombers, Mossos d'Esquadra  i SEM, aquest dimarts a Vic
Vehicles de Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM, aquest dimarts a Vic | J.M.Gutiérrez
Redacció Osona.com
27 de gener del 2016
Actualitzat el 29 de gener a les 14:27h

Vehicles de Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM, aquest dimarts a Vic. Foto:J.M.Gutiérrez


Dos menors d'edat i tres adults han resultat intoxicats per mala combustió d’una caldera de gas, aquest dimarts a Vic. Les víctimes, totes d'una mateixa família, estaven dins del domicili  i han començat a patir marejos, per la qual cosa han demanat auxili als veïns, que han telefonat al número d'emergències 112. Segons ha comentat a Osona.com un agent dels cossos de seguretat desplaçat a la zona, el sinistre hauria pogut acabar en tragèdia. L’accident ha tingut lloc cap a dos quarts de nou de la nit en un pis del carrer Soledat de la capital d'Osona.

Les cinc persones han resultat ferides amb lesions menys greus a causa de la inhalació de monòxid de carboni, segons han explicat els Bombers. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat els cinc afectats a l'Hospital Universitari de Vic.

Els primers en arribar a l'indret han estat els agents de la Guàrdia Urbana de Vic, que han obert de seguida el pis per ventilar-lo. Al sinistre també s’hi han traslladat tres dotacions de Bombers de la Generalitat i, tot seguit, els tècnics de la companyia de gas, que s'han fet cas de la revisió de l'habitatge.
 

Els cossos de seguretat, al lloc del sinistre. Foto: José M. Gutiérrez

Arxivat a