Montse Barniol ja és directora general de la conselleria d'Agricultura

L'alcaldessa d'Alpens dirigirà Forests, que gestiona l'àmbit forestal i de la caça

Montse Barniol
Montse Barniol | Adrià Costa
Pere Pratdesaba
26 de gener del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a les 9:32h

Montse Barniol. Foto: Adrià Costa


La segona reunió ordinària del nou Govern de Carles Puigdemont ha servit, entre altres, per completar els nomenaments dels alts càrrecs. En el consell executiu d'aquest dimarts s'han nomenat una vintena de delegats, secretaris i directors generals, entre els quals destaquen els de Ferran Mascarell (delegat del Govern a Madrid), Miquel Martín Gamisans (secretari de Comunicació i Mitjans de Comunicació) i Jaume Clotet (director general de Comunicació).

També hi ha, tal com ja va avançar Osona.com, Montse Barniol, alcaldessa d’Alpens i col·laboradora habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com, que ha estat nomenada nova directora general de Forest d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, una conselleria que controla ERC i que té com a titular Meritxell Serret. Forest és el departament que gestiona l’àmbit forestal i la caça.

Montse Barniol Carcasona (Vic, 1974) és llicenciada en Geografia i tècnica en empreses i activitats turístiques. Del 2000 al 2003, obté la beca al SIGTE de la Universitat de Girona, on es fa càrrec de la coordinació dels alumnes dels màsters internacionals UNIGIS i de la coordinació de l'assignatura "Territori virtual" del projecte Intercampus, que engloba diverses universitats catalanes. El 2003 coordina el projecte europeu Asialink, liderat per la universitat de Salzburg (Àustria) i que enllaça tres universitats d'Europa, amb dues de l'Índia i una de Sri Lanka. Des del juny de 2003 és l'alcaldessa d'Alpens i membre del Consorci del Lluçanès. En els últims anys també ha estat presidenta de la Xarxa de Custòdia del Territori de Catalunya.
Arxivat a