Cartell del Mercat del Ram de Vic 2016

La fira se celebrarà entre el 18 i el 20 de març

Cartell
Cartell | Tribu, graphic studio
Redacció Osona.com
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:04h
La ciutat de Vic tindrà aviat la seva cita anual amb el Mercat del Ram, els dies 18, 19 i 20 de març. El certamen és un punt de trobada per al sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Exhibicions ramaderes, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres o la Compra Pagès són algunes de les propostes.

Per anar obrint boca, l’àrea de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic ja ha publicat el cartell, que enguany ha estat dissenyat per l’empresa Tribu, graphic studio, que està dirigida per Raquel Caralt i Rafael Domínguez.

Segons explica Caralt, “la imatge està inspirada en el cartellisme dels anys 20 i 30, l'Art Déco, així podem explicar la llarga història que té el mercat i la importància de l'evolució constant”. La dissenyadora afegeix que “a la part central, a partir de formes geomètriques, hi ha els animals, la ramaderia, ja que són el punt de partida, la raó per la qual el Mercat es va crear en el seu moment”.

El fons està dividit amb diferents parts que simbolitzen diferents coses: les línies blaves evoquen el cel primaveral, les línies grogues, els rajos de sol, les verdes fan referència a la vegetació i particularment al llorer, element de la Setmana Santa i, finalment, les marrons són els camps, la terra.
 

Recull de fotos del Mercat del Ram de Vic

Arxivat a