En Peyu serà el pregoner del Carnaval de Taradell

L’humorista donarà el tret de sortida de la rua, el 13 de febrer

En Peyu
En Peyu | Ràdio Taradell
Redacció Osona.com
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:31h
L'osonenc Peyu serà enguany el pregoner del Carnaval de Taradell, que se celebrarà el pròxim 13 de febrer. El popular humorista serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la rua i a la disbauxa cap a les 7 del vespre a la plaça de l'Atlàntida, on començarà després l'esperat Carnaval. A més, en Peyu formarà part del jurat per escollir les carrosses guanyadores, juntament amb personalitats de Taradell i responsables d'altres Carnavals, com el de Terra Endins.

Actualment, en Peyu col·labora als programes de ràdio "Versió RAC1" de Toni Clapes i al "Fricandó matiner" de RAC 105, com també és el responsable de l'espai "Ole tu" de l'APM de TV3. Al teatre triomfa amb els espectacles Show APM i iTime.

D'aquesta manera en Peyu agafa relleu a l'humorista Pep Plaza, al periodista Quim Morales, la jove actriu de Pa Negre, Marina Comas, o al popular periodista Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos, que han estat els pregoners del Carnaval des que Ràdio Taradell va assumir l'organització de la festa.

Com els últims anys, les millors carrosses i comparses es premiaran econòmicament. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400 euros, el segon amb 300 euros i el tercer premi amb 100 euros en vals a gastar als establiments de l'Agrupació de Botiguers de Taradell. El premi a la millor comparsa serà de 100 euros.

El recorregut de la rua començarà després del discurs d'en Peyu i continuarà per la carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-Rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carretera de Balenyà. Finalment la rua acabarà al mateix punt de sortida. 

D'altra banda, a les 10 de la nit, la festa jove començarà a la Carpa de Can Costa.
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Taradell

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona  

 

Carnaval de Taradell. Foto: Joan Parera. 

Arxivat a