Sant Pere de Torelló celebra una concorreguda Fira de Sant Sebastià

La sopa torrada i la benedicció dels animals, protagonistes del certamen d'enguany

per Redacció Osona.com , 25 de gener de 2016 a les 11:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló. Foto: David Fajula


Sant Pere de Torelló va celebrar aquest diumenge, 24 de gener, la tradicional Fira de Sant Sebastià, vinculada a la cultura de pagès i en què aquest any va tenir un gran protagonisme la sopa torrada. Al llarg del matí, se'n van servir unes tres-centes racions, amb pilotilles. Temperatura agradable i molta afluència de públic.


 

Benedicció dels animals a la Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló. Foto: David Fajula

El certamen va tenir un preàmbul, el divendres 22 de gener, amb un concert de combos de l'Aula de Música, a les 7 de la tarda, i un concert de versions al pavelló amb el grup Old Star, a partir de mitjanit.

El diumenge de fira, com és habitual, hi va haver l'estesa d'una cinquantena de parades al llarg del nucli antic. Aquest any, a més del tastet de sopa torrada per a tothom, hi va haver un sorteig de 10 lots de pagès. Com també s'ha fet tradicional, a la sortida de missa hi va haver la benedicció d'animals i el passant. Tothom que hi portava la seva mascota va rebre un fuet d'obsequi.

 

Programa d’actes

Recull de galeries de fotos de la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló

 

Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló. Foto: David Fajula

 

Participació