Manlleu acull un cicle de conferències dedicades a Josep Ansem Clavé

Les tres xerrades s'acompanyaran amb música de les corals infantils i juvenils de Manlleu

Redacció
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 9:26h
La Bilblioteca Municipal de Manlleu, conjuntament amb Òmnium Cultural Osona, promouen una nova iniciativa cultural en el marc dels Dijous de l'Òmnium. En aquest cas, un cicle de xerrades sobre la repercussió musical i social de l'obra de Josep Anselm Clavé, que arriba als nostres dies amb projectes com Clavé XXI, impulsat pel Palau de la Música.

Les conferències s'acompanyaran amb les corals infantils i juvenils de Manlleu. Totes elles participen en el projecte social Clave XXI.

 

Cartell de la primera conferència de Roger Canadell, el 28 gener. Foto: Omnium Osona.

La primera ponència se celebrarà el proper dijous, 28 de gener, a les 19:30 h. La conferència porta per títol "El projecte cultural de Josep Anselm Clavé: de la realitat al mite", i anirà a càrrec de Roger Canadell, doctor en filologia i professor de la UOC. Comptarà amb l'actuació de la Coral El Carmecanta, dirigida per Laura Martínez.

A continuació, el dijous 11 de febrer, a les 19:30 h. En aquest cas: "Els Cors de Clavé, una nova cultura popular laica i republicana", a càrrec d'Anna Costal, musicòloga i professora de l'Escola Superior de Música de Catalunya, i amb l'actuació de la Coral de Músiques de Manlleu, dirigida per Laia Rovira i Laia Sellarès.

En últim lloc, el dijous, 25 de febrer, a les 19:30 h, es farà la conferència, "Els cors obrers al Ter mitjà", a càrrec de Jaume Ayats, musicòleg i director del Museu de la Música de Barcelona, que s'acompanyarà amb l'actuació de la Coral La Teuleria, dirigida per Julio García.
 

Consulteu la programació detallada

Arxivat a