Taradell celebra els actes centrals de la festa major de San Sebastià

El programa s'allargarà fins al 31 de gener, amb activitats per a tots els gustos

Redacció Osona.com
21 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 12:34h
El ball del ciri, aquest dimecres a Taradell
El ball del ciri, aquest dimecres a Taradell | J.M. Costa

La festa major d'hivern de Taradell va arrencar aquest dimecres, 20 de gener, amb la celebració dels actes centrals del programa, que s'allargarà fins al diumenge, dia 31. Les propostes inclouen una quinzena d'activitats.

La celebració en honor al patró del poble, San Sebastià, va començar ahir a les 10 del matí amb una xocolatada popular. A continuació, a les 12 del migdia, a la plaça de les Eres, va tenir lloc la cerimònia típica del dia de San Sebastià: el ball del Ciri i danses populars a càrrec de l'Esbart Sant Genís (infantil i juvenil). A les 5 de la tarda, va ser el torn del més petits, amb tallers infantils al centre cultural Costa i Font.

El dissabte, 23 de gener, la jornada havia d'arrencar a les 9 del matí a l'aparcament de la Coma del Reig, amb una festa decidada al motor, però ha quedat anul·lada, segons ha comunicat l'Ajuntament. A les 11 del matí, la biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà una presentació audiovisual, on la gent gran de Taradell explicarà els seus records i vivències. Finalment, a dos quarts d'11 de la nit, al Centre Cultural Costa i Font, se celebraran les versions amb l'orquestra Sabor Sabor.
 
Pel que fa el diumenge 24 de gener, la festa començarà a les 6 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font amb l'espectacle familiar "Xxxxt!" a càrrec de l'aër quartet. Una activitat familiar animada plena de música i pintura. L'entrada valdrà 5 euros i es podrà comprar una hora abans al vestíbul de l'equipament.

Finalment, l'últim dia de la festa, el diumenge 31 de gener, a dos quarts de 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font, tindrà lloc la Ballada de Sardanes.
 

Programa d'actes

Recull de fotos de la festa major d'hivern de Taradell


Danses populars a Taradell, aquest dimecres. Foto: Josep M. Costa

Arxivat a