El Festival Nits de cinema oriental escalfa motors amb doble sessió índia

El certamen també serà present al primer Saló de Cinema i Sèries a La Farga de l'Hospitalet

Redacció Osona.com
21 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:19h

Imatge promocional de la pel·lícula, "Enthiran, The Robot". Foto: Cinema oriental.
 

El Festival Nits de cinema oriental de Vic comença l'any escalfant els motors, amb una doble sessió de cinema indi, el pròxim dissabte, 30 de gener, al cinema Vigatà de Vic. Les projeccions es faran en el marc del Dia de la República Índia, que se celebra el dimarts 26 de gener, i comptaran amb els sortejos de DVD asiàtics i tapes i cerveses índies que l'Associació Social i Cultural de l'Índia de Vic servirà al bar.

La primera pel·lícula començarà a les 20:00 hores: Margarita with a Straw, una commovedora història d'una jove índia amb paràlisi cerebral que només lluita per superar les barreres del seu propi cos sinó també les dels perjudicis socials.

Tot seguit, a les 22:30 hores, es projectarà Enthiran, The Robot, un espectacle de ficció i humor, i com no de música. El director Shankar va dedicar deu anys en aquest espectacle.

D'altra banda, el mateix cap de setmana el Festival Nits de cinema oriental de Vic serà present al primer Saló del Cinema i les Sèries, que se celebrarà del 29 al 31 de gener al recinte La Farga de l'Hospitalet, on hi haurà exposada informació sobre el certamen com de la pròxima edició.

El Saló és un punt de trobada de tots els aficionats al cine i a les sèries, que aprofiten aquest marc per fer promoció de les productores i nous projectes. Per aquest motiu, el director de Festival Nits, Quim Crusellas participarà en un col·loqui organitzat per Casa Asia, el divendres 29 a les 18:00 hores.
 

Imatge promocional de la pel·lícula, "Margarita with a Straw". Foto: Cinema oriental.

Arxivat a