Vic per a Tots, ERC i PLVI presentaran al·legacions al pressupost de Vic

PSC i CiU van aprovar els números en el passat ple gràcies a l’abstenció de Capgirem Vic

Redacció Osona.com
21 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:01h

Intervenció d'Arnau Martí, en el passat ple. Foto: Adrià Costa


Els grups municipals de Vic per a Tots, PLVI i ERC han anunciat que presentaran un plec d’al·legacions als pressupostos municipals que van aprovar-se la setmana passada al ple municipal, amb els vots de CiU i PSC i l’abstenció de Capgirem Vic.

ERC lamenta la "manca real de voluntat de diàleg" de l'equip de govern i explica que es veuen "obligats" a presentar-hi al·legacions durant la propera setmana per perseverar les seves propostes referents a la transparència i "repensar seriosament" la prioritat de determinades inversions. Els republicans esperen la rectificació de l’equip de govern i la voluntat de Capgirem Vic per corregir-les.

Pel que fa a Vic per a Tots, la formació s’ha mostrat disposada a reunir-se amb l’equip de govern de cara a l’aprovació definitiva. El portaveu de la coalició, Arnau Martí, ha exposat que les al·legacions tindran com a objectiu corregir “les mancances del pressupost de CiU i PSC” i se centraran en “les més de 40 propostes que ja es van fer en el pressupost i no van ser escoltades pel govern municipal” i que prioritzen “l’acció social, la inversió als barris i la transparència i la millora de la gestió municipal”. Per últim, Martí apunta que “estem convençuts que aquestes propostes socials tindran el suport de la majoria de grups d’esquerres del consistori".
Arxivat a