Blanca Busquets remou les tensions entre una família rica i els seus masovers

L’escriptora presentarà la seva nova novel·la a Barcelona, amb Raül Romeva i Joan Crosas | Llegiu el primer capítol íntegre

Redacció Osona.com
20 de gener del 2016
Actualitzat a les 7:41h

Blanca Busquets.

Els Torralba són una família barcelonina que als anys trenta es fan una casa amb jardí al poble de la Carena. L'Aniol, el seu masover, explica la història d’aquesta família i la seva pròpia, des d'aleshores fins avui dia. Les relacions entre una família amb diners i una família d’humils masovers no sempre haurà estat fàcil. I menys si hi ha hagut pel mig una història d’amor truncada i secreta.

És l’argument de la nova novel·la de Blanca Busquets, Jardí a l’obaga, que es presentarà el proper 28 de gener a Barcelona, a la Casa del Llibre, a les 7 de la tarda. L’acte tindrà uns participants de luxe: Raül Romeva, nou conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència; i l’actor Joan Crosas, que llegirà alguns fragments del llibre.

 

Portada del llibre

Blanca Busquets, escriptora, periodista i col·laboradora habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com, fa més de 27 anys que treballa a Catalunya Ràdio on ha fet programes com "El Club de la bona Lletra" i "Lletres d'Or". A banda d'aquesta faceta periodística, també és una escriptora consolidada al nostre país i té publicades ja set novel·les, com Tren a Puigcerdà (2007), Vés a saber on és el cel (2009), La nevada del cucut (Premi Llibreter 2011), La casa del silenci (2013) o Paraules a mitges (2014), entre altres. Recentment, ha estat guardonada amb el premi Alghero Donna de Literatura i Periodisme per La vita in ogni respiro, la traducció a Itàlia de la seva novel·la La casa del silenci.
 

Llegiu el primer capítol de l’obra