El monologuista David Guapo torna al Teatre Cirvianum

L'endemà, la companyia Xuriach presenta l'espectacle de música i dansa "Nous minoés, ayrosas contradanças"

David Guapo
David Guapo | Foto promocional
Redacció Osona.com
19 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:26h
David Guapo, un dels monologuistes més populars del panorama actual, torna al Teatre Cirvianum per presentar el seu nou espectacle, "#quenonosfrunjanlafiesta II". El còmic, que ja va ser a Torelló fa un parell de temporades, hi actuarà aquest divendres, 22 de gener, a partir de les 9 del vespre. Compreu aquí les últimes entrades disponibles.

Guapo fa diàlegs i no monòlegs, perquè les seves actuacions són autèntics intercanvis d'impressions amb els mateixos espectadors. És considerat pel gran públic un dels millors monologuistes i combina el diàleg amb la música. Instal·lat des de fa setmanes al Club Capitol de Barcelona, amb #quenonosfrunjanlafiesta II, està reeditat l'èxit dels seus espectacles anteriors.

David Guapo va ser el monologuista revelació l'any 2011 amb la seva aparició al programa televisiu El club de la comèdia. Des d'aleshores, ha aparegut a programes de televisió com, Buenafuente, Sé lo que hicisteis, El hormiguero, Nuevos Comicos de Paramount Comedy, tot i que, paral·lelament, fa més de 10 anys que actua en directe.

L'endemà, 23 de gener, el Teatre Cirvianum acollirà a partir de les 9 del vespre, l'espectacle de Xuriach,Nous minoés, ayrosas contradanças. Xuriach és una companyia de música i de dansa, creada l'any 2009, especialitzada en el Renaixement i el barroc, amb particular interès en el repertori català i ibèric.
 
Nous minoés, ayrosas contradanças, amb la direcció d'Anna Romaní i Marc Riera, se centra en aquelles danses que es van ballar a Catalunya fins a principis del segle XVIII a llocs tan populars com el Clos de Barcelona o la rua de Carnaval, i en la seva convivència amb els nous repertoris provinents de França.

Com a complement a l'espectacle i amb organització dels Dansaires de la Vall del Ges, divendres, 22 de gener, a dos quarts de 8 del vespre, la biblioteca Dos Rius acollirà una conferència il·lustrada musicalment i coreogràficament, titulada "De les antigues follies als nous minoès. Balls i danses antigues de les nostres terres que van conviure amb nous repertoris arribats de França". Components de Xuriach oferiran una xerrada per donar a conèixer les històries que expliquen l’origen i l’evolució dels balls i danses de Nous minoès, ayrosas contradanças.

En acabar, a les 10 de la nit, i també a la biblioteca, tindrà lloc un taller de dansa antiga obert al públic, a càrrec d'Anna Romaní, acompanyada a la guitarra per Edwin García.
 

Compreu aquí les entrades anticipades


Imatge promocional de Xuriach. Foto: Emili Jané.
Arxivat a