La fira Casar-se a Osona torna a Vic amb una vuitantena d'expositors

El certamen es va consolidar l'any passat, amb gairebé 4.000 visitants i 600 parelles de nuvis censades | Les passarel·les de moda tornaran a ser el gran atractiu

Redacció Osona.com
19 de gener del 2016
Actualitzat el 20 de gener a les 10:36h
Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona
Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona | José M. Gutiérrez

Quatre núvies de la fira Casar-se a Osona. Foto: José M. Gutiérrez


La fira Casar-se a Osona torna a la comarca i ho fa carregada de propostes de tot tipus, des de passarel·les de moda fins a degustacions gastronòmiques passant per diverses ponències. El certamen tindrà lloc el cap de setmana del 29 al 31 de gener, al Sucre de Vic.

La quarta edició de la fira tindrà 86 expositors, amb totes les ofertes vinculades al sector. Així, els visitants podran trobar estands amb agències de viatges, hotels, restaurants, música en directe, joies o fotografia, entre d’altres possibilitats.

El certamen obrirà les portes el divendres de manera exclusiva per als professionals del ram. Aquest dia hi haurà xerrades i col·loquis on es tractaran temes diversos, com les xarxes socials o el futur del sector.

Dissabte i diumenge, tothom podrà accedir al recinte. Les passarel·les de moda, amb quatre sessions (a les 11:30 i 17:30 hores, cada dia), tornaran a ser el gran atractiu per als visitants. També hi haurà exhibicions de cuina en directe, amb tastets inclosos, xerrades, tallers i concursos de parar taules i estands.

La fira es va consolidar l'any passat, quan va aconseguir aplegar gairebé 4.000 visitants i 600 parelles censades de nuvis. 
 

Programació de Casar-se a Osona

Recull de galeries de fotos de la fira Casar-se a Osona

Arxivat a