Vic convoca els joves a definir el nou Pla de Joventut

El procés participatiu servirà per fer una diagnosi del sector i marcar totes les accions durant els propers quatre anys

Redacció Osona.com
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:11h
L'Ajuntament de Vic ha iniciat un procés participatiu per fer una diagnosi juvenil de la ciutat, emmarcat dins el Pla Local de Joventut 2016-2020. El pla serà un document que guiarà totes les accions de joventut a Vic durant els quatre anys vinents.

Per aquest motiu, el divendres 22 de gener a les 7 de la tarda, a la seu de Vic Jove, al carrer Morgades, l'Ajuntament ha convocat una trobada oberta a tothom, amb l'objectiu de crear un espai on els joves de la ciutat puguin expressar què en pensen de la ciutat, de les polítiques de joventut o quines són les seves necessitats.

D'altra banda, aquells que no puguin venir presencialment a la trobada, se'l hi dóna l'oportunitat de participar i expressar l'opinió a través d'una enquesta digital que es podrà efectuar a través del web de Vic Jove. Entre tots els participants se sortejarà una targeta urbana de Vic Comerç de 50 euros per gastar-se en qualsevol producte o servei dels establiments adherits.

La fase de la diagnosi juvenil s'allargarà fins a finals de març, per després donar pas a la redacció de propostes, que també es durà a terme de manera participativa. La presentació del nou Pla Local de Joventut està prevista per al setembre.
 

Cartell. Foto: Ajuntament de Vic.

Arxivat a