Músics osonencs homenatgen Antonio Vega, líder de Nacha Pop

Concert a Balenyà, organitzat pel KOK

Toni Carrasco
13 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:31h

Antonio Vega. Foto: Arxiu

L'Ateneu dels Hostalets de Balenyà serà l'escenari aquest dissabte, 16 de gener, a les 22:30 h, d'un projecte únic i potser irrepetible en homenatge a Antonio Vega, el desaparegut líder de Nacha Pop. Vega va morir el 2009 als 51 anys i fou un referent bàsic per a molts músics i cantautors del pop rock espanyol dels anys 80 i 90 amb cançons emblema com La chica del ayer i treballs discogràfics tan especials com Buena disposición (1982), Más números, otras letras (1983), Una décima de segundo (1984), Dibujos animados (1985) i El momento (1987). Una carrera de nou anys d'un grup icona de la música pop, ple d'èxits i enorme prestigi, però amb molt poques vendes.

El concert, sota el nom de Fràgil, es basarà en una formació de banda de pop-rock clàssic amb guitarres, baix, bateria, teclats i veu. Els músics que s'han reunit per a aquesta trobada d'amics han tocat en diferents èpoques amb artistes de renom, com Pep Sala, Pau Riba o Jaume Sisa i també en altres bandes conegudes com El Último de la Fila, Bars, Sau o Aurelio i los Vagabundos, Taxi Tat, Kul de Mandril, Situados Proximamente, Steve and The Hooligans, Club Flamingo, Laura Segarra, L'Home Groc o Pubers.

La banda estarà formada per Quim Vilaplana a la bateria, Lluís Martin "Noris" al baix, Xevi Balielles i Josep Maria Vilà "Koki" a les guitarres, Ramon Altimir als teclats i Ignasi Subirachs a la veu.

Les entrades anticipades a 7 euros es poden trobar a Discos La Martulina de Vic, Forn Nou dels Hostalets i El Quiosc de Taradell. I el mateix dia del concert a la guixeta de l'Ateneu a 10 euros. El concert està organitzat per KOK.

 
Arxivat a