La pista de gel del Badanadal de Manlleu assoleix un rècord històric

Un total de 18.195 patinadors han utilitzat les instal·lacions | Les vendes de l’espai Express també han augmentat en relació a l’anterior edició

La pista de gel  de la plaça Fra Bernadí
La pista de gel de la plaça Fra Bernadí | Adrià Costa
Redacció Osona.com
13 de gener del 2016
Actualitzat el 16 de gener a les 17:52h

La pista de gel de Badanadal. Foto: Adrià Costa


La pista de gel del Badanadal de Manlleu, ubicada a la plaça Fra Bernadí, ha superat totes les expectatives. En total, han utilitzat les instal·lacions 18.195 patinadors, mentre que s’han registrat 13.908 baixades amb trineu pel tobogan de gel. L’espai Express ha superat també la xifra de vendes de l’anterior edició, arribant als 15.203,11 euros.

El bon temps i el conjunt d’activitats programades durant el Badanadal han aconseguit que la pista de gel assoleixi, de nou, un rècord històric de patinadors. L’increment de patinadors respecte l’any passat ha estat d’un 8%. El tobogan de gel, amb tres carrils, ha tornat a tenir una bona acceptació entre el públic infantil, i ha registrat una pujada del 15% en relació a l’anterior edició.
 
El Badanadal ha ofert una allau d'activitats pensades per a tots els públics durant un mes: del 4 de desembre al 10 de gener. El gran atractiu ha tornat a ser la pista de gel de 650 m2, el centre neuràlgic de la programació. Al costat, els més petits han pogut fer els seus primers passos sobre gel a la pista petita, de 100m2, de la mà dels pingüins del Badanadal. Un triple tobogan de gel de més de 20 metres de llarg, i pel qual es baixava amb trineu i apte per a totes les edats, ha arrodonit el parc de gel. El nombre d’usuaris que han patinat gratuïtament gràcies a la campanya de Nadal de l’associació MAB Manlleu ha estat de 2.066 patinadors.

Al costat de les pistes de gel s’ha instal·lat una carpa climatitzada, un espai de joc i lleure amb monitors, activitats i tallers lúdics i educatius, pensats per als infants. Un total de 4.415 nens i nenes han gaudit d’aquesta ludoteca, un 19% més que en l’anterior edició.

El Badanadal s’ha complementat amb més de 60 activitats, pensades per a tot tipus de públic, de temàtica diversa i programades en diferents indrets de Manlleu, ja siguin organitzades per entitats locals o bé directament per l’Ajuntament de Manlleu. No hi han faltat els mercats de Nadal i d’artesania, pastorets, concerts, exposicions, espectacles, activitats esportives, el Campament Reial i la tradicional Cavalcada de Reis.

Oci, alimentació i moda

Pel que fa a l’espai Express, la botiga pop de Manlleu, enguany hi han participat 49 comerços. L’import de vendes ha augmentat respecte l’any passat en un 18%, amb una xifra total de 15.203,11 euros (any anterior: 12.921,35 euros). Pel que fa al nombre de productes venuts, enguany s’han superat els 1.100, concretament 1.104 (any anterior: 928 productes).

Els productes més venuts a l’antic edifici de la Cooperativa, que l’espai Express transforma en una botiga de botigues, són similars als de les anteriors edicions, però amb un canvi d’ordre: oci, alimentació i moda.
 

Recull de galeries de fotos del Badanadal de Manlleu

Programa del Badanadal 2014

Programa de l'espai Expresss


Espai Express. Foto: Adrià Costa

Arxivat a