Marc Sellés guanya el concurs fotogràfic del Pessebre Vivent de Rupit

Josep Güell i Alexis Crosas s'emporten el segon i el tercer premi

La foto de Marc Sellés
La foto de Marc Sellés | Marc Sellés
Redacció Osona.com
12 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:04h

Dins del marc de la 29a edició del Pessebre Vivent i el Mercat del Pessebre, l'Ajuntament de Rupit i Pruit, conjuntament amb InstaOsona, va impulsar la primera edició del concurs fotogràfic d'Instagram.

Entre els dies 2 i 5 de gener, els participants havien de penjar fotos a la xarxa relacionades amb el Pessebre Vivent i el Mercat del Pessebre que es va celebrar els dies anteriors, 2 i 3 de gener. Per participar en el concurs, calia etiquetar les fotos amb els hastags #pessebrerupit16 i #instaosona.

Un jurat format pels gestors d'InstaOsona i membres del consistori han decidit als guanyadors: Marc Sellés (@greendogkitus) amb una imatge del quadre que representava la vida a pagès, s'ha endut el primer premi, un àpat per a dues persones al restaurant Ca l'Estragués; el segon premi ha estat per a Josep Güell (@josepguell56), amb una imatge d'un cavaller; finalment, Alexis Crosas (@alexiscrosas), amb una foto del cas dels guàrdies, rebrà un lot de productes de Rupit i Pruit.

Des de l'organització valoren positivament aquesta primera edició, que ha comptat amb 200 fotografies participants. El perfil de InstaOsona compta amb 3.700 seguidors a Instagram i amb més de 40.000 mil fotos etiquetades amb el hastag #instaosona. D'aquesta manera, el compte s'ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca. Des de la seva creació ja s'han organitzat més de 40 concursos.
 

El segon premi del concurs d'Instagram de Rupit i Pruit. Foto: Josep Güell.

 

El tercer premi del concurs d'Instagram de Rupit i Pruit. Foto: Alexis Crosas.