Plataforma Vigatana recull signatures contra la recollida de residus porta a porta

L'equip de govern de Vic recupera el projecte i el portarà al ple municipal

Pere Pratdesaba
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:26h
L’equip de govern de Vic (CiU i PSC) ha recuperat el projecte de la recollida de residus porta a porta a la ciutat, que va quedar ajornat a finals de la legislatura passada, bàsicament per criteris polítics i electorals. Ara, ja sense la llosa de les eleccions municipals, l’Ajuntament vol tornar a posar sobre la taula el debat i té previst portar-lo al ple municipal.

El grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI) de l’Ajuntament de Vic, liderat pel regidor Josep Anglada, ha iniciat una recollida de signatures en contra del servei de recollida de residus porta a porta. La formació ha titulat la campanya amb l’eslògan “Diem no al porta a porta”.

En aquest sentit, Anglada ha dit que “sempre ens hem mostrat contraris a la implantació d’aquest nou model de recollida de residus, per entendre que aquest no és ni un projecte prioritari per la ciutat ni és el model desitjat per la immensa majoria dels ciutadans de Vic”.

Les firmes es podran fer efectives els dies 16 i 23 de gener, en una parada de Plataforma Vigatana al mercat setmanal a la plaça Major, i els dies 17 i 24 al Mercat dels Sentits, al passeig de la Generalitat.
Arxivat a