FOTOS La cavalcada dels Reis d'Orient a Vic

Ses Majestats, puntuals a la seva cita, van recórrer dimarts moltes poblacions de la comarca

El rei Melcior, a la plaça Major de Vic
El rei Melcior, a la plaça Major de Vic | Josep Maria Costa
Redacció Osona.com
07 de gener del 2016
Actualitzat el 08 de gener a la 13:13h

Els Reis d'Orient, puntuals a la seva cita, van arribar aquest dimarts a la tarda a Osona, un any més carregats de regals i il·lusió. Ses Majestats van recórrer les localitats de la comarca abans de portar els presents als més petits.

A Vic, la cavalcada va començar a dos quarts de 7 de la tarda al passeig de la Generalitat i va recórrer diversos carrers fins arribar a la plaça Major. El trajecte va ser el següent: passeig de la Generalitat, parc de Jaume Balmes, rambla del Bisbat, rambla dels Montcada, plaça Santa Teresa, rambla del Passeig, plaça Santa Clara, rambla del Carme, rambla Davallades, rambla de l’Hospital, carrer del Dr. Junyent, carrer de Mossèn Gudiol, plaça de l’Estació, carrer Jacint Verdaguer i plaça Major, on Ses Majestats van entrar a quarts de 9 del vespre.

Més de 800 persones formen part de la cavalcada de Reis de Vic, que té una llargada d’un quilòmetre. A banda de distribuir-se 1.500 quilos de caramels, durant el recorregut es van cremar quatre tones de teia de pi per tal de donar calor i color a la ciutat.

El dimecres, dia de Reis, durant el matí, Ses Majestats van fer diverses visites als hospitals, centres de dia i residències de la ciutat com el monestir de Santa Teresa, la residència de les Germanes Josefines, les Germanetes dels Pobres, l'Hospital Universitari de Vic, la residència El Nadal, l'Hospital de la Santa Creu o la residència Sants.
 

Recull de galeries de les cavalcades de Ses Majestats, publicades a Osona.com, des del 1980 fins a l'actualitat​

Arxivat a