Sant Julià de Vilatorta convoca la 3a Beca de recerca Josep Romeu

L'Ajuntament vol premiar projectes d'investigació referits al municipi

Anastàsia Klimkovich
07 de gener del 2016
Actualitzat a les 9:21h
L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha convocat la 3a beca de recerca Josep Romeu, edició 2016-17, destinada a finançar els projectes d'investigació inèdits, realitzats en llengua catalana, referits a Sant Julià i Vilalleons. Entre els temes proposats, destaca la indústria i tradició terrissaire de Sant Julià de Vilatorta, els noms del poble i àmbit de Vilalleons.

La beca consisteix en una dotació econòmica de 2.500 euros per finançar el projecte presentat i es valorarà que el treball sigui original, l'aplicació del mètode científic en la redacció del projecte, exhaustivitat i extensió del projecte. El termini de la presentació de la sol·licitud finalitzarà el pròxim 23 d'abril.

La resolució del concurs anirà a càrrec d'un jurat nomenat per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Aquesta beca és de caràcter biennal i va ser convocada per primera vegada l'any 2012.

En la primera edició el guanyador va ser Francesc Farrés pel projecte "Sant Llorenç del Munt, catàleg arqueològic". La guanyadora de la segona edició va ser Montse Piqué per la proposta "L'estiueig a Sant Julià de Vilatorta 1880-1950". També es va atorgar un accèssit a la proposta "Aquí, Ràdio Sant Julià de Vilatorta" presentada per Carles Fiter, Meritxell Vilamala i Amy Von Arend.
 

Consulteu les bases de la Beca de recerca de Josep Romeu / Sant Julià de Vilatorta