Vic Comerç converteix els comerciants en dibuixos animats per Nadal

La pel·lícula "La Màgia d'un secret a Vic" va dirigida als més petits

1200_1450948858captura-comer
1200_1450948858captura-comer
Anastàsia Klimkovich
26 de desembre del 2015
Actualitzat el 27 de desembre a les 7:24h

Amb motiu del Nadal, Vic Comerç ha creat un vídeo màgic per felicitar les festes. I ho ha fet plantejant una història de dibuixos animats on es mostra a alguns dels comerciants de Vic com ajudants dels Reis Mags d'Orient. El conte combina imatges reals amb les de ficció i converteix els comerciants en personatges de dibuixos animats i planteja un Vic oníric carregat de color i d'esperit nadalenc.

La pel·lícula d'11 minuts de durada ha estat dirigida pel director de cinema David Conill i la il·lustració dels dibuixos han anat a càrrec de Subi. El relat i la música han estat dissenyats específicament per a l'ocasió.

Aquesta proposta, en la que han participat seixanta comerciants, venia precedida els últims dos anys de videoclips cantats i interpretats pels mateixos botiguers. Enguany però, han repetit els protagonistes i se'ls hi ha afegit una nena, que és el fil conductor de la història i que la converteix en una història dirigida al públic més petit.

A part de la pel·lícula, també se n'ha editat un llibre que reprodueix la història i que es repartirà a les botigues durant aquestes festes.


 
Arxivat a