El Festival de la Infància de Vic es trasllada al món dels faraons d'Egipte

El saló s'ubica al recinte firal del Sucre

Redacció Osona.com
26 de desembre del 2015
Actualitzat el 30 de desembre a les 9:13h
La nova edició del Festival de la Infància de Vic tindrà lloc el propers dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i l'1, 2 i 3 de gener. El saló s'ubicarà al recinte firal del Sucre.

La temàtica central d'aquest any és l'Egipte dels faraons i comptarà amb una instal·lació d'un temple egipci en forma d'un gran laberint de 64 metres ple de sorpreses i enigmes per als més petits.

La distribució del festival es dividirà en cinc zones on es duran a terme diverses activitats, una zona esportiva amb el Temple d'Osiris, el gran teatre, la zona exterior amb ponis i la ludoteca pels menors de 3 anys.

A la zona esportiva es comptarà amb el circuit de la Guàrdia Urbana, una tirolina, una zona d'escalada, inflables, el concurs de bàsquet Intersport Everest, pistes de pàdel, tennis, rugbi, mini-gols, cavalls i moltes més activitats que no només estan adreçades als nens, sinó per a tota la família.

D'altra banda, el temple faraònic, a la part del laberint, també hi haurà una zona de jocs, maquillatge egipci, taller de polseres, fanalets i un circuit d'eslot. El gran teatre acollirà cada dia un espectacle diferent que es farà al final de la tarda tancant la jornada, on hi tindran cabuda pallassos, el món del circ, titelles, contes i música.

L'horari serà de 16:00 a 20:00 hores i els preus de les entrades es mantindran igual que en l'edició anterior. La tarifa normal per a nens d'entre 4 i 14 anys serà de 6 euros. La tarifa reduïda per a més de 14 anys i per a famílies nombroses i monoparentals serà de 4 euros. La tarifa de jubilats, de 3 euros.
 

Programació del Festival de la Infància de Vic

 
 
Arxivat a