El certamen «El producte de l'any» premia l'empresa Careli de Vic

Dos productes de la firma guanyen les categories de neteja de la llar i cura de la roba

Els representants de l'empresa, a Barcelona
Els representants de l'empresa, a Barcelona | Careli
Redacció Osona.com
23 de desembre del 2015
Actualitzat el 27 de desembre a les 8:35h

L'empresa vigatana d'higiene Careli ha estat premiada en el certamen El producte de l'any 2016 per dos dels seus productes, que van ser triats els millors en les categories de neteja de la llar i cura de la roba. La gala es va celebrar a la Sala Astoria de Barcelona. FLOPP Suelos Universal Ecolabel i FLOPP Ropaamb Suavitzant van ser els dos productes guardonats.

Aquest certamen que premia les innovacions és l’únic de l'Estat on els consumidors trien els guanyadors. Els productes són testats, puntuats i escollits pels mateixos usuaris.

L'empresa ha innovat amb càpsules hidrosolubles úniques en el mercat tant per netejar el terra de casa o bé detergent per a la roba. Aquestes càpsules d'un sol ús no generen envasos residuals i són productes ecològics. A més a més, FLOPP Suelos Universal compta amb l'etiqueta ecològica d'Ecolabel.

Careli va néixer l'any 2007 i desenvolupa productes d'higiene, amb especial cura pel medi ambient. És per aquest motiu que utilitzen productes en format de monodosí envasats amb un film que es dilueix completament dins de l'aigua. Són productes biodegradables i en estar molt concentrats estalvien en un 75% en transport i emissions de CO2. Aquesta concentració també optimitza el cost de l'envàs, ja que no necessita molt transport ni emmagatzematge. 

 

Els dos productes premiats. Foto: Careli

Arxivat a