El Nadal, a Tavèrnoles

“La Pasturada”, novetat de la programació d’enguany

Redacció Osona.com
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:10h
L'Ajuntament de Tavèrnoles ha organitzat tallers i activitats diverses per a totes les edats, amb motiu de les festes nadalenques. Les propostes finalitzaran el 5 de gener amb l’arribada dels Reis d’Orient.

El programa va començar amb la 4a Mostra de Fragments de Pessebres ubicada al Centre Cívic, que es va inaugurar el passat diumenge, 13 de desembre. L’exposició es pot visitar els dissabtes i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda fins al 31 de gener.

La tradicional quina popular de Sant Esteve se celebrarà el dissabte, 26 de desembre, al restaurant El Nou Roquet a les 6 de la tarda. L’endemà diumenge, a les 12 del migdia, s’espera l’arribada del Patge Reial al campament situat a la terrassa del Centre Cívic, que recollirà les cartes dels infants. A les 6 de la tarda, pels carrers del poble es presenta una de les novetats d’aquest any, “La Pasturada”, una representació de quatre escenes dels Pastorets, iniciativa del grup de Teatre de Tavèrnoles.

Com altres anys, també s’han organitzat diferents tallers de Nadal que es  
realitzaran al Centre Cívic a les 5 de la tarda els dies 28, 29, 30 de desembre: “coneix els bombers”, taller de pintura i papiroflèxia per fer un mòbil i un de cuina intergeneracional on nens i avis cuinaran junts. La iniciativa es tancarà amb un taller de fanalets el 4 de gener.

El divendres, 1 de gener, es disputarà la cronoescalada nocturna a les 6 de la tarda i el dia següent, a les 9 del vespre, se celebrarà el concert de Nadal amb Cantus Firmus, a l’església de Sant Esteve.

La cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient tancarà la programació, el 5 de gener. Com és tradició, sortiran a les 7 de la tarda del carrer Pirineu fins arribar a la sala polivalent, on rebran els infants.
 

Consulteu agenda del web municipal