Lucena defensa a Vic la reforma constitucional

Acte central de campanya del PSC a Osona

Maurici Lucena, a Vic
Maurici Lucena, a Vic | PSC Osona
Redacció Osona.com
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:18h
Maurici Lucena, exportaveu al Parlament i número 6 de la llista al Congrés per Barcelona ha estat aquest dimecres a Vic durant l’acte central de campanya del PSC. El candidat va dedicar un especial agraïment a la comissió executiva comarcal i al Consell de Federació pel suport rebut per tal de formar part de la candidatura socialista.

Lucena, durant la seva intervenció, va destacar tres prioritats del programa electoral socialista. Primer, la necessitat de trobar un nou acord de convivència entre espanyols i catalans a través de la reforma constitucional. Pel que fa a l’economia, constatar que s’està recuperant, però cal fer front a les necessitats que la crisi ha deixat: “Hi ha més aturats que quan Rajoy va accedir al govern. Si no desbloquegem la crisi econòmica tindrem conseqüències socials destacables”. Per últim, Lucena va defensar la disminució de les desigualtats entre els més rics i els més pobres.

Durant l’acte també va intervenir Josep Paré, candidat socialista osonenc a la llista per Barcelona. El centellenc va insistir en la importància del vot socialista perquè són “els únics que poden aportar solucions a la crisi i a les necessitats del moment”.

El primer secretari del PSC Osona, Sergi Vilamala, va clausurar l’acte insistint en la importància d’anar a votar el diumenge, recalcant que tant és important el vot al Congrés com al Senat.

L’acte es va dur a terme a la Sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic i va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de militants i simpatitzants.
 

Tota la informació de les eleccions espanyoles, a NacióDigital

Arxivat a