Sant Pere de Torelló obre la tradicional mostra de pessebres

L'exposició celebra la 34a edició

Redacció Osona.com
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:36h
Sant Pere de Torelló inaugurarà aquest diumenge, 20 de desembre, la 34a edició de la mostra de pessebres, una de les tradicions amb més projecció al poble. El vicepresident de la Federació Internacional de Pessebristes, Andreu Coll, serà l'encarregat d'inaugurar l'acte que tindrà lloc a les 12 del migdia. La primera part se celebrarà als baixos de la rectoria, on hi haurà els parlaments, i llavors tindrà lloc la posterior visita als diorames, que per segon any consecutiu s'han instal·lat a peu pla, a on hi havia hagut el bar del Centre Parroquial.

L'acte inclourà un record per a Joan Puig, un membre històric de l'associació de pessebristes del poble, que va morir el cap de setmana passat amb 90 anys.

Visita pastoral del bisbe de Vic

Aquest any, un dels primers que veurà la mostra serà el bisbe de Vic, Romà Casanova, que diumenge fa la visita pastoral a Sant Pere de Torelló. A les 11 del matí presidirà l'ofici a l'església parroquial i després té previst traslladar-se a l'exposició. Posteriorment, visitarà alguns malalts en cases particulars i acabarà a la residència d'avis, a l'edifici de Les Monges.