Anna Prohaska i Roger Mas, atractius de la nova temporada de l'Atlàntida

El teatre aposta per una programació pròxima i internacional | Entrades disponibles a partir del 18 de desembre

Presentació de la programació de l'Atlàntida de Vic
Presentació de la programació de l'Atlàntida de Vic | Albert Alemany
Anastàsia Klimkovich
11 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:53h

Lluís Vila d'Abadal, Susagna Roura i Ramon Ferrer en roda de premsa Foto: Albert Alemany.
 

L'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona ha presentat en roda de premsa, aquest dimecres 11 de novembre, la programació de la 6a temporada que començarà el pròxim gener i durarà fins a juliol de 2016. L'acte ha estat presentat per Susagna Roura, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic; Ramon Ferrer, cap de programació de l'Atlàntida; i Lluís Vila d'Abadal, director general de la Fundació L'Atlàntida.

 

El grup osonenc XY. Foto: L'Atlàntida

Enguany, la presentació de la programació del segon semestre s'ha donat a conèixer abans de festes "perquè així es pugui regalar cultura per Nadal", ha dit Lluís Vila d'Abadal. Des de l'inici i al llarg de tota la roda de premsa, els ponents han destacat que la programació d'enguany engloba pluralitat i molta diversitat, tant local com internacional.

Roura ha començat l'acte explicant que l'Atlàntida "és un projecte fort i consolidat i des del Patronat es porta l'administració de manera molt eficaç", en resposta a algunes de les crítiques rebudes. Roura també ha recordat que Vic serà Capital de Cultura Catalana, i que per tant cal fer extensiva l'Atlàntida fora de la comarca. 

Per aquest motiu, durant els primers mesos l'Atlàntida acollirà activitats amb una forta presència d'artistes de la comarca i de gran varietat, per a tots els públics. Per primera vegada, s'iniciarà el projecte participatiu "Cantagrans", una coral de gent gran d'Osona, també es podrà veure la companyia còmica l'Ou Cost, que representarà l'obra de teatre gestual "Limbo", o bé les noves generacions d'Osona en dansa, que participen un any més per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. En l'àmbit musical, dues presentacions de discos: el grup XY, amb "Equilibri", i Roger Mas, amb "Irredempt "

 

Anna Prohaska Foto: Atlàntida

En el cas d'intèrprets internacionals destaca Anna Prohaska, una de les sopranos més rellevants de l'actualitat que, després d'oferir el recital a Vic, recorrerà les millors sales de concerts d'Europa, com el Concertgebouw d’Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres, el Konzerthaus de Dortmund i Zurich entre d’altres. En el cas d'òpera, els atractius seran Madama Butterfly de Giacomo Puccini, com també, Otel·lo de Giuseppe Verdi, una de les seves obres mestres.

Entre les novetats d'aquest any destaquen les noves fórmules d'abonament per a grups d'amics (a partir de 8 o 20 amics), amb un 20% i 25% de descomptes i entrades de l'última fila a 10 euros. Vol dir que tots els espectadors disposaran d'un màxim de 10 entrades amb un preu especial de 10 euros cada entrada. Per poder sol·licitar-les cal ser amic de l'Atlàntida.

Amb l'objectiu d'apropar un major nombre de persones a la música i les arts escèniques, aquest semestre estaran disponibles els abonaments tastet de teatre. Es tracta d'una nova modalitat d'itinerari guiat que inclou quatre propostes teatrals i l'abonament tastet veu clàssica, amb quatre concerts.

A partir del 9 de desembre els padrins de l'Atlàntida poden adquirir les seves entrades, a partir del 14 ho podran fer els amics de l'Atlàntida i a partir del 18, la resta del públic. Serà a parir d'aquest dia que, com cada any per Nadal, s'instal·larà la caseta de venda d'entrades al passeig de Vic.

Per comprar les entrades cliqueu aquí.
Arxivat a