La UVic-UCC i el Col·legi de Periodistes estrenyen lligams

El conveni de col·laboració abasta docència i estudiants

Jordi Montaña i Gonçal Mazcuñán han signat el conveni
Jordi Montaña i Gonçal Mazcuñán han signat el conveni | CPC
Redacció Osona.com
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:37h

El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Jordi Montaña, i el president de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Gonçal Mazcuñán, han signat un conveni en el marc de col·laboració que permetrà desenvolupar activitats conjuntes en matèria de docència, recerca, transferència de coneixement, tecnologia i innovació.

La signatura ha tingut lloc a la sala d'actes de la Universitat de Vic. Tant Montaña com Mazcuñán han expressat la seva satisfacció per signar un acord que beneficia les dues institucions, especialment als docents i estudiants de Periodisme, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, Màrqueting i Comunicació Empresarial i del Màster Universitari en Direcció Estratègica de la Comunicació i l'Empresa.

El conveni estableix que la UVic-UCC i el CPC desenvoluparan activitats de docència i investigació de manera conjunta i fomentaran l'intercanvi sobre experiències que puguin beneficiar les dues parts.
Arxivat a