El CEDO posa a debat el tipus de turisme que necessita Osona

Taradell acull la quarta edició de la Nit Empresarial d’Osona, amb Jordi Bagó com a convidat

per Redacció Osona.com , 4 de desembre de 2015 a les 11:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Taradell va acollir la IV Empresarial d’Osona. Foto: Josep M. Montaner


El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) va organitzar aquest dimecres, 2 de desembre, la quarta edició de la Nit Empresarial d’Osona. En aquesta ocasió, el convidat era Jordi Bagó, conseller delegat del Grup Serhs, que va parlar de “Turisme, nou motor econòmic d’Osona”. L’àpat es va fer al restaurant Serrat del Figaró, a Taradell, de Nandu Jubany.


Bagó va parlar d’algunes de les experiències en determinats territoris on el Grup Serhs està implantat i va fer constar la dificultat de portar turistes de Barcelona a les zones més interiors. El ponent va recomanar que Osona optés pel turisme català, amb propostes molt concretes.

 

El ponent, Jordi Bagó. Foto: Josep M. Montaner

El grup Serhs és una corporació formada per 58 empreses, estructurada en sis grans divisions de negoci (distribució de productes peribles i no peribles; turisme i viatges; hotels; gestió i producció alimentària; projectes; serveis i noves tecnologies), amb 2.529 treballadors, 1.451 accionistes (el 43% dels quals són treballadors o familiars de treballadors de Serhs), especialitzada en productes i serveis per al sector de l’hoteleria, la restauració i les col·lectivitats. Entre d’altres, gestiona una empresa de distribució a Vic i l’hotel El Montanyà de Seva.


La Nit Empresarial va acollir un centenar i escaig d’empresaris, entre els quals hi havia Oriol Guixà, Josep Pujadas, Joaquim Carandell i Joan Font. Entre els assistents també hi havia representants polítics, com els alcaldes de Vic i Manlleu, Anna Erra i Àlex Garrido, i el president del Consell Comarca d’Osona, Joan Roca.
 

Taradell va acollir la IV Nit Empresarial d’Osona Foto: Josep M. Montaner

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació