El Tren Blanc inicia el servei aquest dissabte

El comboi facilitarà l'accessibilitat a les pistes d'esquí durant els caps de setmana i festius

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:23h

Horaris del Tren Blanc. Foto: Renfe

 
Renfe torna a posar en servei a partir d'aquest dissabte, 5 de desembre, el Tren Blanc, que uneix Barcelona amb La Molina i Puigcerdà. Aquest tren especial de la línia de Rodalies 3 circularà els caps de setmana i festius fins al 28 de març, amb l'objectiu de facilitar el transport als amants de la neu. Per aquesta temporada d'hivern, Renfe compta amb 14 nous trens remodelats que s'han adaptat amb espais dissenyats per transportar esquís i bicicletes. 

El tren efectuarà parada també a L'Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser. En aquesta estació, els viatgers també disposen d'enllaç amb el Cremallera per pujar a la Vall de Núria.

El comboi sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6:13 hores i arribarà a La Molina a les 08:35 i a Puigcerdà a les 8:53 hores. Passarà per Granollers a les 6:45, per Vic a les 7:16 i per Ripoll a les 7:52.

La tornada arrencarà a les 17:32 hores de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17:57  i arribarà a Plaça Catalunya a les 20:29 hores.
Arxivat a