El MEV estrena visites teatralitzades pel Mercat Medieval

Els assistents reviuran com es viatjava a l'edat mitjana

Redacció Osona.com
02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 17:06h

Exposició dins del Museu Episcopal de Vic. Foto: MEV


Coincidint amb el Mercat Medieval de Vic, el Museu Episcopal de Vic (MEV) ha programat els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre visites teatralitzades que permetran reviure com es viatjava a l'edat mitjana. L'activitat anirà a càrrec d'un cavaller, Guillem Ramon de Castellar, que explicarà les seves aventures pel món després de retornar viu d'una croada.

Aquesta activitat vol ajudar al visitant a descobrir l'autèntic Vic medieval d'una manera didàctica. A més a més, es podrà visitar l'exposició temporal "Viatjar a l'Edat Mitjana" que es pot veure al museu fins al 14 de febrer després de passar per París o Florència.

La visita, que porta el nom "El retorn del cavaller!". es farà a cada hora des de les 10 del matí fins a les sis de la tarda. Aquesta visita teatralitzada tindrà un cost de 2 euros i el tiquet es podrà comprar al mateix museu o els punts d'informació del mateix Mercat Medieval.

El MEV també oferirà altres activitats dins del Mercat Medieval, com visites guiades que explicaran com era la mobilitat a l'edat mitjana a partir d'objectes com unes sabates de pota d'ós, un astrolabi per mesurar l'altura del sol o selles de muntar de luxe que s'utilitzaven per poder exhibir un estatus social. Aquesta visita en concret es farà els dies 5, 6 i 7 de desembre a les 11:00, 16:00 i 17:00 hores i el 8 de desembre a les 11:00 hores.

D'altra banda, el dissabte 5 de desembre a les 10:30 hores s'oferirà una visita especial que permetrà veure l'espai del museu dedicat a la figura del bisbe Abat i Oliba, la col·lecció romànica del museu i pujar al campanar romànic de la catedral de Vic. Els dies 5 i 6 de desembre també es farà un recorregut medieval per les obres del museu que ha de permetre conèixer l'art i la cultura d'aquest període històric.
 

El Mercat Medieval de Vic 2015: novetats, mapa, fotos, programa, horaris...

Programa d'activitats del Mercat Medieval de Vic 2015

Més informació, des del web de Fires i Mercats

Galeries de fotos del Mercat Medieval de Vic, 2002-2014

Arxivat a