Benito Urban aprofita el trasllat a Sallent per millorar alguns aspectes de la producció

L’empresa de mobiliari urbà finalitza el trasllat de Sant Bartomeu al Bages i a Vic

Redacció Osona.com
01 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:27h
L'empresa de mobiliari urbà Benito Urban ha aprofitat la seva nova ubicació a Sallent (Bages) i Vic per aplicar millores a la seva producció i “adaptar-se a les exigències del mercat actual”. La companyia, fins ara ubicada a Sant Bartomeu del Grau, va traslladar definitivament el passat mes d’octubre el centre de muntatge, operacions i logística al polígon industrial els Plans de la Sala a Sallent, un indret més ben comunicat, i els equips d'administració, finances, disseny i comercial, a unes noves oficines al polígon Parc d’Activitats Econòmiques, tal com ja va avançar Osona.com.

El canvi a Sallent, segons explica un portaveu de Benito Urban, ha suposat una reformulació en diversos àmbits. Pel que fa a les instal·lacions logístiques, el centre està totalment informatitzat, amb una alçada de 10 metres i una superfície de 60.000 m2, i unes millores tècniques que permetran reduir fins a un 20% els temps utilitzats fins al moment. La nova ubicació també comporta una millor comunicació, al costat d’un dels punts neuràlgics de la C-25.

En relació a la producció, Benito Urban ha desenvolupat un projecte Lean i ha adaptat la línia de muntatge i les màquines de validació per complir el certificat ENEC. Alhora s’ha implementat un sistema de traçabilitat per garantir la repetitivitat dels productes.

Pel que fa al mobiliari urbà, s’ha automatitzat el muntatge del bancs i les papereres, i s’ha apostat per la personalització del productes. En la gama de jocs infantils, s’han millorat “els processos, la traçabilitat i els controls de qualitat dels materials”, segons ha informat la companyia.

Per altra banda, amb les oficines a Vic, Benito Urban integra sota un mateix sostre la part comercial i la creació de producte.
Arxivat a