La Fira Orígens d'Olot, amb accent osonenc

Hi haurà una sessió de cuina de Nandu Jubany i la presència de diversos productors de la comarca

Fira Orígens, al pavelló firal
Fira Orígens, al pavelló firal | M. A.
Andreu Oliveras
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:52h

Més de 8.000 persones van passar per la Fira Orígens 2014. Foto: Martí Albesa


Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya que se celebrarà aquest cap de setmana, dies 21 i 22 de novembre, al recinte firal d’Olot arriba a la quarta edició. Reconeguts cuiners i productors oferiran diverses activitats amb un protagonista destacat: els productes de qualitat.

L’edició d’enguany manté el format que ha dut la Fira Orígens, organitzada per l’empresa manlleuenca Pep Palau, von Arend & associats, a ser un referent de les fires agroalimentàries del país, amb sessions de cuina en directe, degustacions, tastos i maridatges, una fira de productors més diversa que mai i amb múltiples activitats a la ciutat. A Orígens, el visitant pot aprendre, tastar i comprar directament al productor.

Osona hi serà representada amb una sessió de cuina en directe a càrrec de Nandu Jubany (Can Jubany) a l’Aula de Cuina per on també hi passaran al llarg de tot el cap de setmana altres xefs com Dani Lechuga (Caldeni), Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols), Victor Gómez (VidrA), Albert Ortiz (Axol), David García (To), Ricard Borràs (Das1219) o Jordi Juncà (Ca l’Enric). A més, després de l’èxit de l’edició anterior es repeteix el Concurs Popular d’Allioli, on cinc competidors lluitaran per endur-se el premi.

A la fira s’hi podran trobar uns noranta productors amb propostes molt diverses com per exemple embotits, formatges, vins i caves, oli d’oliva, melmelades, bolets o fesols de Santa Pau DOP, entre molts d’altres productes. D’Osona hi seran presents diversos productors d’Osona Terra com Ratafia Bosch, Formatgeria Mas Rovira, Xixo Vic, Formatges Mas El Garet i Fussimanya. A més de Cervesa Terra Centelles, Stevia Osona, Embotits Vall del Ges i Formatges de Muntanyola.
 

Més informació i programa d'actes

  

Presentació de la quarta Fira Orígens, amb Pep Palau. Foto: Andreu Oliveras

Arxivat a