La festa major de Tona comença amb teatre musical

La Fira Joc-Joc tornarà a ser un dels grans atractius de la programació

La Fira Joc-Joc
La Fira Joc-Joc | Adrià Costa
Redacció Osona.com
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 8:23h

Fira Joc-Joc de Tona. Foto: Adrià Costa


A partir d'aquest cap de setmana arriba de nou la festa major de Sant Andreu a Tona. La programació començarà aquest dissabte, 21 de novembre, i s'allargarà fins al 5 de desembre.

La festa arrencarà dissabte 21 a les 22 h amb Paradís, un espectacle de teatre musical ambientat a l'Espanya de la postguerra. El dissabte 28 serà un dia carregat d'activitats: la jornada començarà a les 9 del matí amb la trobada de plaques de cava i seguidament serà el torn de la segona edició del mercat del vi i el formatge. Entre les activitats programades, no hi faltarà el tradicional concert de festa major, que tindrà lloc a les 17 h, seguit de les sardanes, amb l'Orquestra Selvatana a les 19h.
 

Cartell promocional de les festes de Sant Andreu. Foto: Tona

L'endemà diumenge, 29 de novembre, el gran atractiu tornarà a ser la Fira Joc-Joc, que obrirà les portes a les 10 del matí al pavelló municipal. A les 12 h es farà el lliurament de premis del 53è concurs fotogràfic i el 46è nacional "Castell d'Or". D'altra banda, hi haurà transport gratuït entre la Fira d'Entitats, ubicada als voltants de la Canal, i el pavelló esportiu, i els comerços de Tona seran oberts amb promocions especials.
 

Programa detallat de la festa major de Tona

Recull de galeries de fotos de la festa major de Sant Andreu de Tona

Arxivat a