L'ANC Vic torna a posar un autocar per anar a la concentració de Barcelona

La mobilització demanarà unitat als 72 diputats independentistes

Redacció Osona.com
18 de novembre del 2015
Actualitzat a les 8:09h
L'ANC ha convocat una crida a la mobilització ciutadana per demanar unitat als 72 diputats independentistes i "en previsió dels possibles atacs per part dels organismes de l'Estat espanyol". La concentració tindrà lloc el diumenge, 22 de novembre, a les 12 del migdia al passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella de Barcelona. La iniciativa es va ajornar la setmana passada, arran dels atemptats de París.

En aquest marc, l’ANC de Vic torna a oferir  la possibilitat d’anar amb autocar a la mobilització ciutadana. Els interessants, s’han de dirigir prèviament a Autocars Serrat (carrer Jaume I, núm. 13) en l'horari de 9:30 a 13:30 h i de 16 a 20 h, i dissabte de 9:30 a 13 h. Dissabte, també es podran comprar tiquets a la parada de l'ANC de Vic a la plaça Major. El preu del bitllet és de 8 euros.

L’autocar, que ofereix 64 places, sortirà des de la zona del Sucre a les 10 del matí i la tornada serà un cop acabi la mobilització, pels volts de dos quarts de 2 del migdia. També farà una parada a les 4 Carreteres de Tona.
 

Posicionament de l’ANC davant la situació política actual
 

Arxivat a