Anna Comet guanya per segon any la duríssima Everest Trail Race

Anna Comet, entrant a la meta | Horacio Cabilla ETR
Mariona de Planell
18 de novembre del 2015
Actualitzat a les 7:45h

Anna Comet, feliç vencedora de la cursa de l'Himalaia. Foto: Horacio Cabilla ETR

Anna Comet ha guanyat per segona vegada consecutiva l'Everest Trail Race, en una prova en què ha hagut de recórrer un total de 160 quilòmetres i 30.000 metres de nivell acumulat. La vigatana ha guanyat les sis etapes de la cursa, que s'han disputat a l'Himàlaia, i no ha donat cap opció a les seves rivals. La fita aconseguida per Anna Comet agafa un aire encara més transcendent si es té en compte que ha acabat en una magnífica quarta posició absoluta. La duríssima prova arribava a la seva cinquena edició.

En la categoria masculina, el corredor de Ripoll Roger Viñas ha aconseguit una important segona posició, quedant per darrere del nepalès Bhim B. Gurung.

Cursa de semi-autosuficiència

L'Everest Trail Race és una cursa per etapes, amb llibertat de ritme i d'autosuficiència pel que fa a material tècnic. Durant els sis dies que dura la prova, els corredors han de carregar el seu equip personal i el material obligatori, segons especifica el reglament de la prova.

La cursa es porta a terma a l'Himalaia de Nepal i específicament a la zona del Solukhumbu, entre els 2.000 i els 4.100 metres d'altitud.