La comunitat educativa d'Osona debatrà la pobresa infantil

La jornada se celebrarà a l'Escola Andersen de Vic

Anastàsia Klimkovich
17 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:12h
L'Escola Andersen de Vic acollirà el pròxim dissabte, 21 de novembre, la segona Jornada de la comunitat educativa d'Osona, que enguany es dedicarà a la pobresa infantil. La participació està oberta a tothom, professors, pares, alumnes i tothom que estigui interessat.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la conferència ''Xarxa Cau, treballem l'èxit educatiu'', a càrrec d'Anna Vera de la FAPAC (Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya). A continuació, a les 10:30 hores, serà el  torn de la doctora Aina Tarabini, que pronunciarà la xerrada ''La Pobresa i l'Escola''.

A les 11:45 hores es farà una pausa per esmorzar i de seguida, a les 12:15 hores, continuarà la programació amb un debat sobre la pobresa infantil, amb la participació de l'AMPA de l'escola Andersen, la Plataforma Educació és futur, CCOO, Alex Castillo de la FAPAC i Anna Vera, com també amb el Consell comarcal d'Osona, de la mà de Jordi Valldeoriola.

L'acte comptarà amb un servei gratuït d'acollida per als més petits. Per participar cal inscriure's a través del mail [email protected] o bé trucar al 663 728 879. 
 
Arxivat a