L'ANC convoca una concentració per demanar unitat a Junts pel Sí i la CUP

L'ANC de Vic organitza un autocar per traslladar-se a Barcelona

Redacció Osona.com
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:56h
L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha fet aquest dimecres una crida a la mobilització ciutadana per demanar unitat als 72 diputats independentistes i "en previsió dels possibles atacs per part dels organismes de l'Estat espanyol". En un comunicat, l'entitat sobiranista ha avançat que serà el proper diumenge, 15 de novembre, a les 12 del migdia al Passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella. 

L'ANC també aprofitarà l'acte "per fer públic el posicionament respecte a la situació política actual". L'Assemblea ha demanat a les assembles territorials i a tota la ciutadania "fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya".

La mobilització de l'ANC es farà pocs dies després de la segona votació per a la investidura d'Artur Mas -aquest dijous-, on Artur Mas encara no haurà comptat amb els vots de la CUP i, per tant, no serà investit, i de la suspensió de la declaració de ruptura per part del Tribunal Constitucional. El lema de la convocatòria serà "Governem-nos junts", en clara al·lusió als dos partits sobiranistes del Parlament.

L’ANC de Vic ofereix la possibilitat d’anar amb autocar a la mobilització. Les persones interessades han de dirigir-se a Autocars Serrat (c/ Jaume I, núm. 13) en l'horari de 9:30 a 13:30h i de 16 a 20 h i dissabte de 9:30 a 13 h. El preu del bitllet és de 8 euros. L’autocar, que ofereix 64 places, sortirà des de la zona del Sucre a les 10 del matí i la tornada serà un cop acabi la mobilització, pels volts de dos quarts de 2 del migdia. També farà una parada a les 4 Carreteres de Tona.

L'ANC fa una crida a les assembles territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.
Arxivat a