Un miler de persones recorda el mític Roc 34

Segona festa d’homenatge a la desapareguda discoteca

La festa del passat dissabte a Ladisco
La festa del passat dissabte a Ladisco | Albert Bagué
Redacció Osona.com
10 de novembre del 2015
Actualitzat el 11 de novembre a les 8:25h

La segona festa iLoveROC34 d'homenatge a la mítica discoteca Roc 34, ja desapareguda, es va celebrar el passat dissabte, 7 de novembre, a la sala Ladisco Vig. L'acte va reunir un miler de persones entre extreballadors i exclients del complex, i també jovent que no havia tingut la ocasió de conèixer el Roc 34, una xifra semblant a la de la primera festa, el 3 de maig de 2014, que va coincidir amb el trentè aniversari de la discoteca.

Ladisco va obrir les portes instants després de les dotze de la nit. Amb la música que es ballava els anys 80 que punxava Albert FM va anar arribant la gent, que poc a poc va anar omplint l'espai. A la 1 de la nit va agafar el relleu Toni Peret, famós pels maxmix exitosos dels anys 80 i 90.

 

La segona festa del Roc 34, el passat dissabte. Foto: Raquel Osorio

Passades dues hores de música remember va arribar el moment més important de la nit, amb l'actuació d’Amparo Ríos de New Limit, que va recordar el tema que va crear fa ja 21 anys, Smile, tot un referent dance dels 90. També va interpretar Lies i Scream, constantment acompanyada pels cants del públic assistent, que va estar amb els braços alçats bona part de la nit.

La festa va continuar amb una sessió dance 90 fins cap a les 4 de la matinada, quan es va projectar un vídeo del showman i dj de la sala Inn del Roc 34, Jaume Mulas, disculpant la seva presència per un viatge personal. I aquí va arribar una altra de les sorpreses de la nit, quan per tal de recordar les visites que feia la clientela del complex a l'antiga Pavicsa per esmorzar, es van oferir "mini negritus" típics de la botiga.

A partir d'aquí, Albert FM va tornar a agafar el comandament de la cabina fins a la recta final, molt a prop de les 6 del matí, fent sonar els ritmes més moderns que van sonar els últims anys del Roc 34, amb temes com "Flying free" entre d'altres.

Galeries de fotos:
- Festa I Love Roc 34, 2014 (I Love Roc 34)
-Elecció de Miss Catalunya 1993 al Roc 34  (La Marxa)
-Recull de fotos del Roc 34 (La Marxa)

Una de tantes vetllades a l'Inn del Roc 34. Foto històrica: La Marxa
Arxivat a