Santa Eulàlia regalarà tapes de bolets a l'estrena de la Fira Riufredolic

El certamen, que se celebrarà diumenge, inclou una sortida a collir bolets

Anastàsia Klimkovich
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:22h
Santa Eulàlia de Riuprimer estrena el proper diumenge, 15 de novembre, la Fira Riufredolic, consagrada al bolet, concretament al fredolic o fredeluc, un bolet molt concentrat en el terme. En aquesta primera edició i per donar a conèixer la fira, es donaran tapetes gratuïtes als visitants per tastar els bolets recollits, en col·laboració amb els restauradors i comerços del poble.

La jornada començarà amb una trobada a les 8 del matí per formar tres grups de boletaires, i cada grup estarà guiat per un expert boletaire de la zona que aconsellarà els participants. A mig matí, els infants es podran distreure amb un concurs de dibuix infantil. A les 12 del migdia hi ha programada una xerrada sobre micologia amb el ponent Frederic Tormo, tècnic forestal i agent rural de la Generalitat de Catalunya. 

Per finalitzar, hi haurà un concert de jazz a la plaça de la Vial, amb Raynald Colom, acompanyat de dos músics més. Colom és conegut a Santa Eulàlia de Riuprimer des de petit i està considerat un dels millors trompetistes actuals amb reconeixement i prestigi internacional. 

Finalment, per acompanyar el concert, i un cop els boletaires ja hauran tornat al nucli urbà, a la 1 del migdia, tindran lloc els tastets gratuït de tapes amb fredolics.

Consulteu la programació de la Fira Riufredolic
 

Programació de la Fira Riufredolic. Foto: Santa Eulàlia