Albert Pujol guanya la Marató de Muntanya del Cabrerès

La prova estava inclosa dins el programa d'activitats de la Fira de la Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra.

Anastàsia Klimkovich
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:49h

Albert Pujol, guanyador de la Marató de Muntanya del Cabrerès. Foto: Esport

La segona edició de la Cabrerès Mountain Marathon es va disputar aquest diumenge, 8 de novembre. La prova constava de dues curses, una mitja marató i una marató, i va transcórrer pels paratges de Collsacabra. La cursa va reunir un total de 250 participants, que van recórrer els petits camins que uneixen els nuclis de Rupit, Tavertet, l'Esquirol i Cantonigròs. La prova estava inclosa dins el programa d'activitats de la Fira de la Muntanya i el Llibre Vic-Collsacabra.

El primer classificat masculí de la cursa de marató va ser el taradellenc Albert Pujol, dorsal 210, que va acabar la marató amb un crono de 3:30', a més de 10 minuts d'avantatge del segon classificat, en Toti Bes (03:43'), i a molta distància del tercer classificat, Jordi Uró (4:01').

La primera fèmina de la marató va ser Rosa Valls, amb el temps de 04:31', seguida molt de prop d'Anna Macia, amb 04:35', i en tercera posició va quedar, Vito Leon, amb 05:13'.

Francesc Freixer, en la mitja marató, va ser el primer classificat amb un temps d'1:48', seguit de Nil Gaja (1:50') i Marc Rota, (2:16').

En fèmines, la mitja marató la va guanyar Laura Erra, amb un bon resultat de 2:20 ', la segona classificada va ser Gemma Crous, amb 02:38', i en tercer lloc va arribar Laura Fernandez, amb 02:40'.

Molts participants van repetir en aquesta segona edició d'una cursa que es consolida com una de les maratons de muntanya es tenen lloc a la tardor.

Consulteu aquí totes les classificacions.